Maak kennis met…  

Celine Prins, contentmanager. Wist je dat Celine zelfs ’s nachts met communicatie bezig is? Toen ze een keer niet kon slapen, heeft ze zichzelf geleerd hoe je met html-code een button maakt in WordPress. Deze zoetekauw is graag op kantoor. Ze schrijft, neemt interviews af, redigeert, fotografeert en springt bij waar nodig.

Wat vind je leuk aan werken bij HVR?

Celine heeft ervaring als freelance tekstschrijver en fotograaf, maar miste een team om zich heen. “Ik vind het leuk om met anderen te sparren over een tekst en hun vragen te stellen. Bij HVR werk ik aan verschillende projecten. Wat ik fijn vind, is dat je verantwoordelijkheid krijgt voor die projecten. Dat je vrij bent om die naar eigen inzicht te managen.”

Wat wilde je vroeger worden?

De kleine Celine wilde serveerster worden. Dat werd al snel schrijver. “Op de basisschool vertelde ik al verhalen en schreef ik verhaaltjes. Vaak zeiden mensen dat ik er talent voor had, dat motiveerde me natuurlijk.” Op de middelbare school hield Celine een eigen blog bij tijdens die saaie natuur- en scheikundelessen. Vervolgens rondde ze een bachelor journalistiek af, waarna ze begon met de master Theater- en Filmwetenschappen in Antwerpen. Op vrijdagen werkt ze aan haar thesis, zodat ze volgend jaar écht haar diploma heeft.

Waar ben je trots op?

Celine is trots op het feit dat ze kort na haar start bij HVR al meehielp op een groot evenement. “Ik zorgde met mijn collega’s voor praktische ondersteuning bij de Energiedialogen van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Ik kende mijn collega’s nog nauwelijks. Gelukkig klikte het en verliep het evenement goed.”

Wist je trouwens dat…

-Celine en Jara naar dezelfde sportschool gaan?
-Celine verslaafd is aan thee? “Ik sla dagelijks 5 enorme bekers achterover.”
-Ze bij een theatergroep zat en bekend is met improvisatietoneel?
-Ze dol is op koken, eten en citytrips?
-Ze twee jaar in Antwerpen heeft gewoond?
-Niemand zo goed honden fotografeert als Celine?
-Je haar kunt omkopen met eten? Vooral voor zoetigheid en Spaanse tapas is ze erg gevoelig.

Wie zou jou moeten spelen in een film over je leven en waarom?

“Ellen Pompeo”, zegt Celine. “Zij speelt Meredith Grey in Grey’s Anatomy. Dat is mijn favoriete serie. Ik vind het mooi en inspirerend om te zien hoe Meredith zich ontwikkeld en volhoudt, ondanks tegenslagen. Dat doorzettingsvermogen herken ik ook bij mezelf.”

Waar ben je nu mee bezig?

Celine is bezig met foto’s maken voor een bijeenkomst van Rijkswaterstaat, redigeert een technische tekst en plant interviews in met experts van het Centraal Toegangspunt Data. Ook schrijft ze over de onderzoeksresultaten van SmartwayZ.NL.

Portret Celine

Celine Prins

“Ik vind het leuk om met anderen te sparren over een tekst"

Expertise

• Thuiskok
• Dierenliefhebber
• Podcaster
• Interviewer
• Wordpressnerd
• Fotograaf
• Plantenkiller
• Theeleut
• Toneelspeler

Contact met Celine

Celine.prins@hvrgroup.nl

06 45 47 45 66

Foto's van Celine