Werken bij HVR Group

Als je bij HVR werkt, maak je kennis met alle aspecten van communicatie en content. Je werkt hier in een enthousiast team. Samen met je collega’s werk je voor verschillende opdrachtgevers, aan verschillende projecten. Dat is niet voor iedereen weggelegd: dit is topsport!

We trainen om ons te blijven ontwikkelen, individueel én op teamniveau. We organiseren bijvoorbeeld iedere maand een inspiratiemiddag om elkaar te inspireren en nodigen ook geregeld externen uit om ons te inspireren. 

Om voorop te lopen, blijven we onszelf opnieuw uitvinden.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Alles op kantoor werkt fantastisch. Is er – bij uitzondering – toch iets wat niet fijn werkt? Dan helpt Suus je meteen, zodat jij weer lekker aan de slag kunt. Je krijgt een goed werkende laptop, een mobiele telefoon, en een ov-businesscard.

De talenten van nieuwe medewerkers worden in beeld gebracht met de Clifton Strengths Talentassessment, inclusief een gesprek met coach.

Bij HVR besteden we ook aandacht aan ontspanning en plezier. Je kunt maandelijks genieten van een gratis stoelmassage, ’s zomers gaan we samen barbecueën op het strand en er zijn regelmatig toffe teamuitjes! We sluiten het jaar feestelijk af met het enige echte HVR-kerstdiner.

Er is koffie en thee (mét koekjes) en chips ligt binnen handbereik.”

Plezier is een serieuze zaak

Wij willen dat iedereen gelukkig is op zijn werk en dus zorgen we voor een goede sfeer op kantoor. Het ene moment is het heel rustig − iedereen zit dan geconcentreerd te werken − en het andere moment is het feest. We zetten dan bijvoorbeeld muziek aan op een hoog volume en genieten samen van taart of een borrel om een succes of verjaardag te vieren. En anders bedenken we gewoon wat. Heb jij al een idee?

Er is altijd wel een succes (of verjaardag) te vieren. En anders bedenken we gewoon wat. Heb jij al een idee?

Collega’s aan het woord

Hoe is het nou écht om bij HVR te werken? Onze collega’s vertellen je hoe dit er voor hun uitziet.

Vacatures

Mocht je nou denken ‘híer wil ik werken!’ Bekijk dan onze vacatures en wie weet zien wij elkaar snel.

Bekijk onze vacatures >