Over HVR Group

Wij geloven dat je met communicatie élk probleem kunt oplossen. Daarom koppelen wij organisatiedoelen aan gebruikersbehoeften en organiseren we precies de strategie, het plan of de middelen die nodig zijn.

Bij HVR werken communicatieprofessionals die jou kunnen helpen bij de opgaven van jouw organisatie en afdeling. Dat doen we door de opgaven te verbinden aan de ambities, behoeften, overtuigingen, boodschappen en uitdagingen in de omgeving. Samen stellen we doelen en doelgroepen scherp. We gaan het gesprek aan met de omgeving, denken strategisch mee en vertalen jouw opgaven naar boodschappen en middelen die bijdragen aan het resultaat. Bij complexe opgaven met diverse stakeholders en belangen ondersteunen wij je graag op het gebied van online communicatie, project- en beleidscommunicatie én de organisatie van de communicatie.

Wie wij zijn

HVR is een bureau dat zich bij alle adviezen verplaatst in de buitenwereld. We bestaan uit een club brede adviseurs; we analyseren problemen en vraagstukken, leveren tastbare oplossingen en blijven constructief kritisch sturen op resultaat. Daarbij werken we graag intensief samen met de opdrachtgever en passen we onze strategieën doorlopend aan; op waar we staan in het implementatietraject, op nieuwe inzichten en/of op de veranderende omgeving. Elke vraag is uniek en onze aanpak is daarom vaak maatwerk. We werken wel vaak volgens dezelfde uitgangspunten: die van begrijpen, verbinden en bewegen. 

Onze naam

HVR is in 1953 opgericht door Hund, Van Vleuten en Van Roemburg. Zij noemden ons bedrijf naar de eerste letters van hun achternamen. 

Champions League

Opdrachtgevers geven ons gemiddeld het tevredenheidscijfer 8,7 en dat is flink.

Elise noemt werken bij HVR als spelen in de Champions League. “Dit is topsport. We werken voor de mooiste klanten en dit zijn de meest interessante klussen die er te doen zijn in communicatieland.” Dat dit ons goed afgaat, merk je meteen. Onze kennis is écht van hoog niveau, ons organisatietalent schept overzicht en ons enthousiasme is aanstekelijk.

Lees meer over Elise >

Ons team

Bij HVR werken adviseurs, contentmanagers en ontwerpers naadloos samen. Per opdracht wordt een team gevormd, waarbij de afzonderlijke skills, tools en karakters leidend zijn. Alles onder de leiding van een projectleider, die van binnenuit het overzicht houdt.

Bekijk ons team >