Maak kennis met…

Fleur Dekker, communicatieadviseur. Deze duurzame dame houdt van gezelligheid en communicatieve uitdagingen. Een gebrek aan energie? Daar heeft Fleur geen last van! Met de energybars en warme dranken op haar bureau haalt ze het onderste uit de kan.

Wat vind je leuk aan werken bij HVR?

“Ik werk graag voor de publieke sector en hou van de creativiteit die bij communicatie komt kijken. Bij HVR komen die twee samen. Ik hoef me ook niet te vervelen, want het werk is heel divers.”

Wat wilde je vroeger worden?

Fleur wilde vroeger paardenmeisje worden en daarin is ze glansrijk geslaagd. Ze rijdt namelijk al lang paard en spaart zelfs voor een eigen ros. Fleur studeerde bestuurskunde aan de Haagse Hogeschool, maar tijdens een stage bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat bleek ze meer geïnteresseerd in communicatie dan alleen bestuur en beleid. “Ik ben graag praktisch bezig. Sessies organiseren, meedenken over vormgeving en evenementen organiseren vind ik superleuk.”

Waar ben je trots op?

Fleur is er trots op dat ze de overstap naar de communicatiewereld heeft gemaakt en meerdere stages heeft afgerond. “Zo kreeg ik een beter idee van wat ik wil en waar ik goed in ben.”

Wist je trouwens dat…

Fleur dol is op koffie van Starbucks?
Ze vegetariër is?
Haar twee katten, Augurk en Kroket, daar niets van moeten hebben?  
Ze vrijwilligerswerk doet op de kattenafdeling van het asiel?
Ze elk jaar in Italië wijn proeft met haar beste vriendin?
Ze lijdt aan een Vinted-verslaving?
Je haar kunt omkopen met havercappuccino?

Wie zou jou moeten spelen in een film over je leven en waarom?

Fleur stelt Reese Witherspoon uit de film Legally Blonde voor. Reese speelt daarin een blonde studente die haar ex-vriend probeert terug te winnen door aan Harvard af te studeren in de rechten. Overeenkomsten genoeg: “Ik houd ook van roze, vind dierenwelzijn belangrijk en heb een groot doorzettingsvermogen.”

Waar ben je nu mee bezig?

Fleur houdt zich bezig met een nieuwe rookmeldercampagne van de brandweer, het Nationaal Programma Energiesysteem van RVO en de Beheerorganisatie Raamcontracten van RWS.

Fleur Dekker

"Praktisch en creatief bezig zijn aan communicatie die werkt: dát spreekt mij aan”

Expertise

• Duurzaamheidsadviseur
• Amazone
• Evenementenplanner
• Communicatieadviseur
• Tostitante
• Koffiekenner
• Wijnproever
• Bestuurskundig
• Songfestivalfanaat

Contact met Fleur

fleur.dekker@hvr.nl

06 454 30 089

Foto's van Fleur