De dag van Marloes en Armijn

Vandaag gaan Marloes Weidema en Armijn samen op pad. Ze gaan een Double Diamond sessie doen, samen met het team van VNG Connect. Dat team organiseert hele vette events en heeft behoefte aan wat extra creativiteit. Dan biedt de Double Diamond perfect uitkomst! In één strak georganiseerde dag brengen we samen de grootste uitdaging in beeld, kiezen we samen de grootste uitdaging… én bedenken we samen de beste oplossing. Het team van VNG Connect werkte zelf de meest briljante oplossingen uit én presenteerde die aan het team. Kneiterhard werken, heel veel plezier maken, kritisch zijn en elkaar verrassen met creatieve invallen. Wat een geweldig creatieve ideeën kwamen eruit!  De eerste ideeën heeft het team al geïmplementeerd: de Elevator pitch! Een event… in een lift!

Hebben we alles? Posters? Check! Sharpies? Check! Post-its? Check!
Alles past in de Cabrio! Ja, Marloes is cool. Ze heeft een Mini Cooper Cabrio. Het regent een beetje, dus de kap blijft erop.
Zo, nu de boel inrichten. VNG Connect heeft een hele gave sessieruimte geregeld. Een omgebouwde boerderij met ultra-goeie koffie. Dat is het voordeel van werken voor een events-bureau. Die regelen het helemaal top!
Heeft iedereen er een beetje zin in? Ja? Top! Dan gaan we beginnen!
Hier, moet je kijken wat deze deelnemer een briljant idee heeft opgeschreven!
Zo, nu verzamelen we alle ideeën en gaan we stemmen op de aller, allerbeste ideeën!
Marloes en Armijn zitten op de grond met verschillende benodigdheden voor hun.
Vorig bericht
Creatiekillers
Volgend bericht
7 HVR tips voor het schrijven van een succesvolle blog

Dit vind je misschien ook inspirerend!